Welkom op de site van onze kleine, lieve en mooie Bram*.
 


Bram* is na een zwangerschap van 19 weken geheel onverwachts geboren. Ondanks zijn voorsprong op de groei en zijn goede gezondheid, was de zwangerschap nog te pril om hem te kunnen redden. Baarmoeder-insufficiëntie is wat ze de boosdoener noemen.

Bram* zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben, te vroeg geboren en te vroeg weer moeten laten gaan.
Onze kleine jongen had met 19 weken geen schijn van kans op deze grote (soms boze) wereld.

Met deze site wil ik de herinnering aan Bram* blijvend houden. Iets tastbaars voor ons om op terug te vallen, maar ook voor vrienden, familie en kennissen. Sommigen hebben het van dichtbij meegemaakt, anderen van wat verder weg. Gelukkig beschikken we over veel foto's van Bram*, waarvan een selectie in het foto album is terug te vinden. Zo kunnen jullie zien hoe mooi hij was en zo kunnen wij nog genieten tot het moment dat de boze wereld zijn leventje een halt toe riep.

Ik ga met deze site dan ook beginnen bij het begin.
Hoe onze kinderwens is ontstaan en hoe we nu in het leven staan, zal bijgehouden gaan worden in het dagboek. Het dagboek lees je van achteren naar voren zodat de meest recente ontwikkelingen op de eerste pagina te lezen zijn, vergeet dus niet achteraan te beginnen.

Bram* heeft nog 3 kleinere mede-vlindertjes van ons die hem hopelijk gezelschap houden. Daar op een plek waar wij helaas niet zijn, daar waar ik zo graag eens een bezoekje zou willen brengen.
In het dagboek zal ik ook vertellen over onze 3 vlindertjes die veel te vroeg van ons weggevlogen zijn.
 
Wij zouden het fijn vinden als jullie een berichtje achterlaten na het bezoek. Zodra ik Bram* zijn site een beetje op orde heb zal ik ook een bezoek brengen aan alle andere engeltjes...

Liefs,
Mama en papa van Bram*

 

Meer over Bram...